FRISSS!!!
Home / Galéria / Hogy került a Medve a Bálnába?

Hogy került a Medve a Bálnába?

  • A népszerű sajtmárka tematikus heteket tart a Bálna Terasz & Bisztróban  

Az ország egyik legnépszerűbb sajtmárkája egy pompás panorámájú, népszerű fővárosi étteremmelközösentart tematikus heteket. Az április közepéig tartó akcióban a Bálna Terasz & Bisztrókülönleges menüjét a Medve „Gyorsan, finomat, egyszerűen”hitvallásának megfelelően alakították ki, olyan különleges fogásokkal, mint a csokis Medve sajtos bagel, a panírozott kockasajtos hamburger vagy a Medve Martini.

Magyarország közkedvelt sajtmárkája a Zing Burger utánezúttal a Duna-part népszerű helyével, a Bálna Terasz & Bisztróval dolgozik együtt. Komoly hagyományai mellett a Medve sajt folyamatosan keresi a megújulás lehetőségét is, ezért a klasszikus kockasajtok és sajtkrémek mellett már lágy sajtszeletek és panírozott kockasajtok formájában is elérhető a hazai boltokban.

Így a Medve kínálatában valóban mindenki megtalálhatja a saját ízlésének legmegfelelőbbet, legyen szó finom reggeliről, étkezések közötti csemegéről, ínycsiklandó süteményről vagy egy kiadós ebédről.

„A Medve sajt különleges helyet foglal el sokunk szívében, hiszen egy olyan tradicionális márkáról van szó, amely termékeivel évtizedek óta vidámabbá és könnyedebbé teszi a hétköznapjainkat” – mondta Kohánszky Tamás, a Medve márkamenedzsere. „Modern márkaként folyamatosan keressük azokat a lehetőségeket, amelyekkel a mindennapokban mosolyt csalhatunk az emberek arcára. A Bálna Terasz & Bisztróval kialakított együttműködésnek azért örülünk különösen, mert egy könnyed és laza hely segítségével megmutathatjuk, hogy a Medve sajtokban jóval több lakozik, mint egy szokványos szendvics alapanyagban.”

Az étlap elkészítését kísérletezés előzte meg: a Bálna Bisztró séfjei előbb papíron álmodták meg a fogásokat, a konyhában is elkészítették őket, majd tesztelésnek vetették alá. Így derült ki, hogyakrémes, lágy sajt nemcsak a sós ételek, de az édes desszertek alapanyagának is kiváló, ésa séfek által megalkotott koktélokkal is tökéletesen harmonizál.

A nap első szakasza a Bisztróban a fiatalos, trendi reggelikről szól. A főételek esetében figyeltek arra, hogy a könnyed salátákat, illetve a tartalmasabb hamburgereket is felvonultassák, de az is találjon kedvére valót, aki csak egy könnyed snack-re vágyik munka után. A Medve sajtos desszert- és italkínálat megalkotásával pedig igazi ínyencségek születtek.

„Nagyon örültünk a közös találkozásnak, hiszen a Medve egy olyan, minőségi hazai termék, melyet mindenki jól ismer, sőt a hozzánk látogató külföldiek is szívesen fogyasztanak. Már korábban is szerettünk játszani az ismert alapanyagokkal, mindig újfajta felhasználásokat és tálalási módokat keresünk. Épp ezért, üdvözöltük a lehetőséget, hogy a Medve sajttal közösen is új ízeket kereshettünk, és hogy egy igazán kreatív étel-és itallapot sikerült kialakítanunk” – mondta Barlow Antony és Kovács Péter, a Bálna Terasz & Bisztró társtulajdonosai.

A 15 féle étel és ital április 15-ig kóstolható meg a Bálna Terasz & Bisztróban.

Ajánlott cikk

Megkóstolni Ausztriát

Három napon át az osztrák tartományok legfinomabb specialitásaiban tobzódhat, aki 2019. május 10-12. között ellátogat …

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk sütiket használunk honlapunkon. További információ

Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik kicsik, teljesen veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal azért helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye Ön számára a böngészést. A sütiket letilthatja a böngészője beállításaiban. Amennyiben ezt nem teszi meg, illetve ha az "Elfogadom" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát.

Bezárás