FRISSS!!!
Home / Szórakozás / Gasztro / Unicum Riservából készült koktélkülönlegességek a hétvégi Gourmet Fesztiválon

Unicum Riservából készült koktélkülönlegességek a hétvégi Gourmet Fesztiválon

Izgalmas ízélményekkel várja az Unicum és a Boutiq’Bar az Unicum Riserva rajongóit a pünkösdi hétvégén megrendezésre kerülő Gourmet Fesztiválon. Az érdeklődők az Unicum standján Nagy Zoltán bártender duplahordós érlelésű szuperprémium gyógynövénylikőrből készült longdrinkjeit kóstolhatják meg.

Az Unicum Riserva egyedi karakterét a duplahordós érlelésnek köszönheti, amely során az Unicum először a gyár legrégebbi, 80 éves hordójában képződött „fekete mézen” érlelődik, majd tokaji pincékből származó hordóba kerül át. Sajátságos, tökéletes harmóniáját, illetve utánozhatatlan karakterét ez a kettősség teremti meg.

Nagy Zoltán, a Budapesti Boutiq’Bar tulajdonosa három különleges Unicum Riserva variációval készül a Gourmet Fesztiválra: a citrusos, tőzegáfonyalével megalkotott Ruby Riserva, a Gomme sziruppal és Angostura bitterrel készült Riserva Fashioned és a Unicum Riserva perfect serve-je, a nagy jégkockára töltött Riserva On Ice között mindenki megtalálja a hozzá illőt a Zwack Unicum standján, a Millenárison.

Ajánlott cikk

Gerbeaud 160 – hagyomány és innováció

Idén ünnepli 160. születésnapját a hazai kávéházkultúra legismertebb reprezentánsa és a modern cukrászművészet nagy innovátora, …

Vélemény, hozzászólás?

Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk sütiket használunk honlapunkon. További információ

Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik kicsik, teljesen veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal azért helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye Ön számára a böngészést. A sütiket letilthatja a böngészője beállításaiban. Amennyiben ezt nem teszi meg, illetve ha az "Elfogadom" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát.

Bezárás