FRISSS!!!
Home / Címlap / Multikulti tánctréning

Multikulti tánctréning

Közös, kétnapos tánctréningen vettek részt a Fővárosi Nagycirkusz Atlantisz gyermekei című vízi cirkuszi előadás ukrán táncosnői, valamint az egri Gárdonyi Géza Színház táncegyüttesének, a GG Tánc Eger tagjai a hét elején. Kováts Tibor Liszt Ferenc-díjas, Kiváló Művész vezetésével a magyar és az orosz művészek közös tréning keretein belül fejlesztették ugrás- és forgástechnikájukat a Budapesti Kortárstánc Főiskola próbatermében.

79179d5a-2c6a-42d9-ac4d-bcb27a10fb18

A Nagycirkusz tervei között szerepel, hogy az augusztus végéig műsoron lévő előadás külföldi táncosai számára rendszeresen szervez majd találkozási lehetőségeket és közös tréningeket hazai együttesekkel. A lányok hamarosan együtt dolgoznak az ExperiDance társulat tagjaival is.

Mindez annak jegyében is zajlik, hogy MACIVA nemzeti előadó-művészeti intézmény által működtetett Baross Imre Artistaképző Iskola hamarosan cirkuszi háttérszakmák iskolarendszerű tanításába is kezd, köztük cirkuszi táncosok képzésébe.

92f48e74-ac33-41be-989c-81ebed596e40

Kapcsolódó programok:

Cirkuszi világnap – 2016. április 16.

Helyszín: Fővárosi Nagycirkusz

ARTista Café: Társadalmi felelősségvállalás a cirkuszi művészetekben – 2016. április 25. 18 óra

Helyszín: Fővárosi Nagycirkusz

2bdaf0ac-fecc-4bd7-b51b-7ac2c1a7ffa0

Ajánlott cikk

Lignano Sabbiadoro – Ahol a tenger a gyerekek játszóterre

A megszokottnál különlegesebb gyermekbarát tengerparti nyaralóhelyet keres? Akkor irány Lignano Sabbiadoro, az Adriai-tenger félszigete, Olaszország …

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..