FRISSS!!!
Home / Címlap / Erősen kezdi 2019-et a Starbucks

Erősen kezdi 2019-et a Starbucks

A  Starbucks  karakteres,  mégis  lágy  ízű  eszpresszóval  szélesíti kávékínálatát,  az  új  különlegesség  január  8-tól  elérhető  a  kávézólánc  üzleteiben.  A  latin- amerikai és kelet-afrikai kávékultúra legjavát egyesítő, világos pörkölésű Blonde Roast egy újgenerációs,   könnyű,   de   erőteljes   eszpresszó,   amelyet   akár   Cappuccino,   hosszúkávé, tejeskávé vagy éppen vaníliás italkülönlegesség formájában is fogyaszthatnak a vendégek.

Blonde Roast: a mindennapok kávéja

A kávé több mint egyszerű ital. A kávé közösséget formál, kapcsolatokat teremt, felejthetetlen élményeket   nyújt.     A   Starbucksban   ezzel   a   szemlélettel   készítjük   el   az   italokat,   és   ennek megfelelően minden csészénél a teljességre, tökéletességre törekszünk” – mondta el a Starbucks filozófiájáról  Kerek  Fanni,  a  márka  brand  managere.    Az  új  Blonde  Roast  kávét  is  ebben  a szellemben alkotta meg a kávézólánc, ugyanakkor kiemelt figyelmet szentelt annak, hogy az új alapkávé  a  mindennapoknak  is  tökéletes  kiegészítője  legyen.  A  Blonde  Roast  lágy  ízvilága valójában    egy    igazi    energiabombát    rejt,    amellyel    akár    a    sötétebb    téli    napokat    is gördülékenyebben, lendületesebben vesszük.

Eklektikus ízvilág

A  Blonde  Roast  könnyed,  világos  pörkölésű  eszpresszó,  természetes  citrusos  édességgel, amelynek  köszönhetően  minden  eddiginél  kevesebb  cukorral,  édesítőszerrel  fogyaszthatjuk kávénkat.    A  Blonde  Roast  különleges  egyvelege  a  Latin-Amerikából  és  a  Kelet-Afrikából származó kávébaboknak, a nem mindennapi párosítás  selymes  textúrát  és a többi Starbucks kávéhoz  képest  változatlan  koffeinmennyiséget  eredményez.  Az  új  termék  így  a  durvább pörkölésű kávék erejét hordja magában, miközben ízvilága lágyabb, könnyedebb.

A  Blonde  Roast  januárt  8-tól  érhető  el,  valamint  válik  a  menü  állandó  részévé  a  Starbucks üzleteiben.  Elkészítéséért  nem  számolnak  fel  külön  díjat  a  Starbucks  baristái,  így  bármikor kérhetjük a megszokott italainkat az újfajta pörköléssel.

Ajánlott cikk

Új vezérigazgató a Budapesti Metropolitan Egyetem élén

Új vezérigazgatót nevezett ki Dr. Tóth Ágnes személyében a Budapesti Metropolitan Egyetem (METU). A közel …

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk sütiket használunk honlapunkon. További információ

Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik kicsik, teljesen veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal azért helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye Ön számára a böngészést. A sütiket letilthatja a böngészője beállításaiban. Amennyiben ezt nem teszi meg, illetve ha az "Elfogadom" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát.

Bezárás