FRISSS!!!
Home / Címlap / Harapj bele az édes életbe Epres Panni tippjeivel!

Harapj bele az édes életbe Epres Panni tippjeivel!

Íme, a tökéletes mediterrán nyáreste kellékei

Barátok, naplemente, szabadság – mi másra lenne szükségünk egy idilli nyárestéhez? Természetesen némi frissítőre és ínycsiklandozó harapnivalóra! Epres Panni az olasz kultúra szerelmeseként valódi mestere a dolce vita megteremtésének. Ha a társaság készen áll egy könnyed szombat esti randevúra, a gyönyörű modell gasztrotippjeivel igazán felejthetetlenné tehetjük a közös programot.

 

Epres Panninak Olaszországban töltött évei alatt nem csak a mediterrán mindennapok ritmusát, hanem a helyi gasztronómia csínját-bínját is sikerült elsajátítania. A mindig kiegyensúlyozott modell itthon is szeret kiszakadni a szürke hétköznapokból, és szívesen osztja meg barátaival is a harmonikus élet receptjét egy-egy családias összejövetel során. „Számomra nagyon fontosak a szeretteim, és felbecsülhetetlennek tartom a velük töltött minőségi időt. Akármennyi munkám legyen is, igyekszem alkalmat találni arra, hogy a szélesebb családdal és a barátainkkal is rendszeresen találkozzunk. Szívesen vállalom magamra a háziasszony szerepét, ha tehetem, saját készítésű falatokkal és frissítőkkel vendégelem meg őket” – mesélte a modell. „Imádom, amikor egy-egy hosszú nap vagy hét után igazi itáliai csemegékkel feledtethetem el velük a nehézségeket.”

Rutinos házigazdaként Panni tarsolyában gyorsan összedobható és ráérős menük is szerepelnek. „Ha egyszerre elegáns és laza gasztronómiai élményre vágyom, de nincs túl sok konyhai teendőkre fordítható időm, gyakran kínálok olasz sonkákból és brie -illetve kéksajtokból összeállított tálat dióval és friss olajbogyóval. Csak egy fokkal pepecselősebb, de szintén látványos és isteni az újhagymás fűszervajjal megkent olívás kenyér fekete olajbogyóval, vagy a pármai sonkás-rukkolás ciabatta szendvics. Egy forró nyárestén édesszájú barátainkat egy pohárnyi citromfagylalttal, vagy néhány szem keserűcsokoládéba mártott málna vagy almagerezddel vehetjük le a lábukról. A mediterrán ízek előtt általában az olaszok kedvenc aperitifjével, a kesernyés-narancsos Aperol Spritz-cel koccintunk, amit 3 rész Prosecco, 2 rész Aperol és 1 rész szóda felhasználásával készítek el. Természetesen nem maradhat el a sok jég – hiszen minél több a jég, annál lassabban olvad el és vizezi fel az italunkat – és a vastagon szelt narancskarika!

Ajánlott cikk

Az élet nyáron sem állhat meg! Adj vért!

Véradókampánnyal toboroz a Vöröskereszt és az OVSZ Az élet nyáron sem állhat meg! Adj vért! …

Vélemény, hozzászólás?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com

Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk sütiket használunk honlapunkon. További információ

Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik kicsik, teljesen veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal azért helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye Ön számára a böngészést. A sütiket letilthatja a böngészője beállításaiban. Amennyiben ezt nem teszi meg, illetve ha az "Elfogadom" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát.

Bezárás