FRISSS!!!
Home / Címlap / Bonduelle Food Service: saját standdal a SIRHA Budapest kiállításon!

Bonduelle Food Service: saját standdal a SIRHA Budapest kiállításon!

Javában készülődik az élelmiszeripari és a HORECA szakma a SIRHA Budapestre, amelyre idén több ezer résztvevőt, látogatót várnak. A nemzetközi eseményen jelen lesz a Bonduelle Food Service üzletága is, az érdeklődőket az A pavilonban, H70-es standnál várja a szakember csapat. Az idei SIRHA Budapest csúcspontja a Bocuse d’Or európai döntője, a kontinens legjobb szakácsainak küzdelme.

bonduelle_1

 „A Bonduelle Európa legnagyobb zöldségspecialistája, egyedülálló szakmai tudással rendelkezünk – a SIRHA pedig Közép-Európa legrangosabb gasztronómiai szakkiállítása, nem hiányozhatunk tehát egy ilyen ismert és elismert eseményről. Ez egy kihagyhatatlan alkalom arra, hogy prémium minőségű termékeinket, egyedülálló innovációinkat, szolgáltatásainkat még szélesebb körben bemutathassuk, kapcsolatokat építsünk, illetve közvetlen visszajelzéseket kapjunk a szakmától, magyar és nemzetközi piaci szereplőktől.”– fogalmazott Bartók Gabriella, a Bonduelle Food Service ágának üzletfejlesztési managere.

A világ 100 országában forgalmazott Bonduelle termékek – köszönhetően a vállalatcsoport több mint 163 éves múltra visszatekintő tapasztalatának – megőrzik természetes jellegüket, eredeti ízüket és tápértéküket. A vállalat a termőföldtől az asztalig, a feldolgozás minden folyamatát ellenőrzi. A Bonduelle gyárak ISO 9002 bizonyítványa pedig garantálja a termékek és a szolgáltatások kiváló minőségét. A Bonduelle Food Service termékei között megtalálhatóak a hagyományos zöldségek, a különböző keverékek, illetve az egyéb – vendéglátóiparban gyakran használatos – különlegességek, mint pl. a WOK, vagy a serpenyős zöldségkeverékek. A vendéglátóipar szakemberei számára folyamatos innovációkat kínál a Bonduelle. A Sous Vide néven ismert konzerv termékcsalád és a fagyasztott MINUTE termékek új időszámítás kezdetét jelentik a vendéglátóipar és közétkeztetés számára. Mindkét technológia lényege a gőzben párolás, amely hozadékaként pénzt, energiát és időt takaríthatnak meg a szakemberek úgy, hogy a megvalósuljon a legfontosabb eredmény, az ELÉGEDETT VENDÉG.

A SIRHA Budapesten (május 9-11.) a Bonduelle teljes food-service portfólióját bemutatja, a szakemberek minden kérdést megválaszolnak.

További információk itt!

Ajánlott cikk

Kóstolható kiállítás avagy sütibe zárt emlékek Újlipótvárosban

Kóstolható kiállítás és hanginstalláció, vagyis az Emlékek cukrászdája várja a vendégeket szeptember 20-22. között az …

Vélemény, hozzászólás?

Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk sütiket használunk honlapunkon. További információ

Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik kicsik, teljesen veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal azért helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye Ön számára a böngészést. A sütiket letilthatja a böngészője beállításaiban. Amennyiben ezt nem teszi meg, illetve ha az "Elfogadom" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát.

Bezárás