FRISSS!!!
Home / Címlap / Receptek: Húsvétkor is Bonduelle variációk!

Receptek: Húsvétkor is Bonduelle variációk!

Közeledik a Húsvét, az ünnep, amikor a hagyományos hímes tojás, sonka és fonott kalács mellett mindenféle finomság kerül az asztalra. Ilyenkor mindenki igyekszik valami különlegességet, egyedi fogást is tálalni a családnak, a locsolóknak. 

A Bonduelle is készül az ünnepre, Hargitai György séfünk már egy ideje a konyhában sürgött-forgott, kísérletezett. Alig néhány minőségi alapanyag felhasználásával finomabbnál-finomabb ételeket készített el. Végigkóstoltuk, és kedvenceinket – recepttel együtt – ajánljuk szíves figyelmedbe, az olvasóknak megosztásra.

Kukoricával töltött cukkini:

Bonduelle_Husvet_Kukoricavaltoltottcukkini

Kukorica saláta barackkal és fetával:

Bonduelle_Husvet_Kukoricasalata

Gombás lepény:

Bonduelle_Husvet_Gombaslepeny

Zöldborsós májpástétomtekercs:

Bonduelle_Husvet_Zoldborsostekercs

Gold chilis kukoricával töltött gombafejek, sósmogyorós krumplipürével: 

Még több egészséges, inspiráló recept-ötlet és videók itt!

Kellemes Húsvéti Ünnepeket kíván a Bonduelle Csapata!

Ajánlott cikk

Instagram live-on hallatta a gyermekek hangját az UNICEF Magyarország

Az esemény létrejöttében hazánk legfiatalabb ügynöksége, a squ.Ad is közreműködött A gyerekek világnapján az UNICEF globális …

Vélemény, hozzászólás?

Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk sütiket használunk honlapunkon. További információ

Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. "cookie"-kat vagy "sütiket" használ. A sütik kicsik, teljesen veszélytelen fájlok, amelyeket a weboldal azért helyez el az Ön számítógépén, hogy minél egyszerűbbé tegye Ön számára a böngészést. A sütiket letilthatja a böngészője beállításaiban. Amennyiben ezt nem teszi meg, illetve ha az "Elfogadom" feliratú gombra kattint, azzal elfogadja a sütik használatát.

Bezárás